Een vacature snel vervullen?

Heb je ook een vacature die al veel te lang openstaat? Je hebt van alles geprobeerd, maar tot nu toe zonder resultaat. Langzamerhand beginnen collega’s te klagen, omdat zij nu extra taken op hun bord hebben liggen. Je weet niet goed hoe je het oplost, maar wil ook niet direct vastzitten aan intermediairs of andere partijen. Hoe kom je toch snel aan de juiste kandidaat? Hulp is onderweg!

Hulp bij het vervullen van een specifieke vacature

We horen vaak dat bedrijven hulp nodig hebben bij het vervullen van een specifieke vacature. Het kan zijn dat je geen recruitmentafdeling hebt, en de collega die zich bezighoudt met de vacatures het niet lukt of geen tijd heeft voor een uitgebreide zoektocht naar de perfecte kandidaat. Of misschien heb je wel een recruitmentafdeling, maar hebben andere zaken meer prioriteit op dit moment. Je zit niet te wachten op dure intermediairs of een volledig dienstenpakket van ons, maar bent op zoek naar een laagdrempelige manier om een vacature snel te vervullen.

Herken je jezelf hierin? Dan hebben we wat leuks voor je! Onze unieke vacatureboosterpakket.

Vacaturebooster: wat zit erin?

  • Een wervende vacaturetekst met professionele foto’s van je medewerkers.
  • Een ingerichte vacaturepagina met een eigen domeinnaam, waarop sollicitanten heel eenvoudig en volgens de laatste trends kunnen solliciteren.
  • Een vacaturevideo die een sollicitant direct laat zien en voelen hoe het is om bij jullie te werken. Je kunt de video uiteraard voor nog veel meer doeleinden inzetten.
  • Een ingerichte wervingscampagne die we blijven optimaliseren.

Een vak apart

Arbeidsmarktcommunicatie is een vak apart. We kijken graag met je mee naar de vacature. Heeft deze bijvoorbeeld de juiste tone-of-voice? Wat voor beeld past er bij de vacature? En hoe zorgen we dat een sollicitant direct ziet en voelt hoe is het om bij jullie te werken?

Als de vacature staat, dan zorgen wij dat deze onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste doelgroep via een sprankelende wervingscampagne. We kunnen meerdere kanalen inzetten en op basis van data sturen we bij.

Wil je meer over ons vacatureboosterpakket weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee hoe jij voor die lastig in te vullen vacature toch een perfecte kandidaat vindt.